DEAMcon21 Virtual

April 26-30

Program

Discover powerful messaging, thought-provoking conversation, and meaningful connections — all wrapped into one conference program!

Keynotes
Meet the DEAMcon21 Keynote Speakers

Torin Ellis

Torin Ellis

Diversity strategist, author, and host of Career Mix on SiriusXM

Less Allyship…More Action

Jenny K. Yang

Jenny Yang

Newly appointed OFCCP Director

RJ Mitte

RJ Mitte

Disability advocate and actor from the hit show, Breaking Bad

Overcoming Adversity: Turning a Disadvantage to an Advantage

Laila Ireland

Laila Ireland

TransMilitary advocate and retired U.S. Army Combat Medic

Advocating for TransMilitary Equality

Agenda at a Glance
Plan Your DEAMcon21 Experience

Times listed are Eastern Standard Time (EST). The program is subject to change and details will be updated as they become available.

Monday • April 26

12:45PM

15MINS
Navigating DEAMcon21: Engagement, Prizes, Oh My!

1:00PM

30MINS
Welcome, Opening Ceremony, Annual Meeting

1:30PM

60MINS D&I Keynote
Less Allyship…More Action
Presented by Torin Ellis

2:30PM

60MINS Compliance Keynote
OFCCP Director, Jenny Yang
Presented by Jenny Yang, OFCCP

3:30PM

30MINS Networking
Virtual Demo Hall

4:00PM

60MINS D&I Keynote
Overcoming Adversity: Turning a Disadvantage to an Advantage
Presented by RJ Mitte

5:00PM

45MINS
Tech Panel: Work Smarter with New HR Technology
Presented by Jason Ward, RocketBuild; Steven Apostolidis, Recruit Rooster; Justin Perkins, Taapestry

Tuesday • April 27

1:00PM

30MINS
On-Demand Learning, At Your Leisure: Debuting the New, Accessible DE Academy
Presented by Janet Fiore, The Sierra Group & Jen Polcer, DirectEmployers Association

1:30PM

60MINS Compliance D&I
ADA Update: Fast-Breaking Developments on “Reasonable Accommodation”
Presented by David Fram, NELI

2:30PM

30MINS Networking
Virtual Demo Hall

3:00PM

60MINS Recruitment
Moving Past Curb Appeal: Setting the Stage for Enhanced Candidate Attraction & Engagement
Presented by Justin Clem, Frontdoor & Drew Palmer, Recruit Rooster

4:00PM

60MINS Compliance D&I
Putting Real Data to Use: Developing Compliant D&I Goals
Presented by Gerri Allamby, Unilever

5:00PM

45MINS Entertainment
Happy Hour

Wednesday • April 28

11:45AM

60MINS Entertainment
Yoga for All Levels

1:00PM

30MINS
What Does the Data Reveal? Tapping Into Data Insights to Improve D&I Efforts
Presented by Tony Perkins, DirectEmployers Association

1:30PM

60MINS Compliance
HR Magic: Understanding Applicant Accommodations and Finding Your Talent Edge
Presented by Ashley Valenzuela-Ruesgen, Hensel Phelps

2:30PM

30MINS Networking
Virtual Demo Hall

3:00PM

60MINS Recruitment
Building a Best-in-Class University Relations Program
Presented by Bill Baker, J.R. Simplot Company

4:00PM

60MINS D&I
Workplace Disability Inclusion Across the Employment Process
Presented by Susanne M. Bruyère, Yang-Tan Institute on Employment and Disability

Thursday • April 29

1:00PM

60MINS Compliance D&I
Diversity Analytics to Measure Outreach Partner Effectiveness
Presented by Shauna Holman Harries & Tobi McIntyre, Oracle

2:00PM

60MINS D&I
The Language of Disability and the Inclusion Revolution
Presented by Haley Moss

3:00PM

30MINS Networking
Virtual Demo Hall

3:30PM

30MINS D&I Recruitment
Fireside Chat: Veteran Initiatives
Presented by Denae Bell, ABF Freight & Jerry Elam, ArcBest

4:00PM

60MINS D&I Keynote
Advocating for TransMilitary Equality
Presented by Laila Ireland

5:00PM

45MINS Entertainment
Happy Hour

Friday • April 30

11:45AM

60MINS Entertainment
Yoga for All Levels

1:00PM

60MINS Recruitment
Robots, Pandemics, & Meteors: What’s Next for Your Recruitment Brand?
Presented by Scott Sendelweck, Community Health Network

2:00PM

30MINS Networking
Virtual Demo Hall

2:30PM

60MINS D&I Recruitment
Connecting Veteran Talent With Opportunity
Presented by Charlie Terrell, NASWA

3:30PM

60MINS Compliance D&I
Vocational Rehabilitation: The Untapped Resource in Diversity & Inclusion
Presented by Christa Martin, KY Office of Vocational Rehabilitation (OVR) Employer Services Branch

4:30PM

30MINS D&I
Fireside Chat: Diverse Talent Mobility Initiatives that Yield Results
Presented by Franklin Reed, Mike Powers, & Terry West, TEKsystems

Virtual Event
Convenient Viewing, You Choose the Location

Whether you are at home or in the office, we’re bringing the full clout of DirectEmployers expertise to meet you wherever you choose to access it! All the learning and networking spaces will be conveniently located right at your fingertips. Just hop on and enjoy the experience — we’ll handle the heavy lifting! View the DEAMcon21 Quick Start Guide ›

You must register for DEAMcon21 before joining the event. Permission to access the event could take up to 72-hours.

Mobile App

DEAMcon21 is also accessible via the DE Events app so you can stay connected while you are on the go.

Download from App Store
Download from Google Play
DE Events app preview

Questions?​ Contact the DEAM Team at DEAM@DirectEmployers.org

Stay in the Loop

Get regular program updates about current and future DEAMcon events. You can unsubscribe anytime. All fields are required.

 

11 + 1 =

Join the Conversation

Share This